Mikael Melzer Nilsson, barchef har skapat en cocktaillista där det enkla får stå åt sidan för det experimentella. I glasen finns det alltid tydlig referenser till klassiska drinkar men vägen dit är alltid snirklig.

Mycket av det som återfinns i glasen är gjort på saker från Malmös trädgårdar i kombination med högklassig sprit från hela världen.

Cocktails
Lilla Martinin
Fermented passionfruit w/ vanilla, Kyflinge gin, Cocchi Americano, grappa, passionfruit skin & olive oil. Served at -12.
Icebox Martini
Kyflinge gin, Shochu on goji-rice and Sakura-Vermouth washed w/ sushi rice. Served at -12.
Whiskey Sour
Limoncello on Makers Mark Bourbon, sour Umeshu Sake, candied lemon peel.
Negroni (rare citrus)
Kyflinge gin, Meyer lemons, Sicilian blood orange, Cocchi dry Vermouth & Campari.
Dirty Paloma
Ocho Tequila, Manzanilla Sherry, olive brine, lime & grapefruit soda.
Kaffe x Milano Torino
Cocchi Vermouth and Campari slowly dripped through coffee from Filip before charged w/ nitro (N2).
Rosa Brus
Cold Pressed Rhubarb, Fresh Cream, Vanilla, Norrbotten Aquavit, LaLa Tequila. Carbonated (clarified).
White Russian (vegan)
Bisou's spiced coffee liqueur, Absolut vodka, Oatly "cream". The best Caucasian in town!
Södersol
Ode Bright Lemon Aperitif, Bisous Limoncello on Mayer Lemons and Cava.
Istället för Old Fashiond
Michters Bourbon, BISe raspberry vinegar and fig leaves.
Mocktails
NOgroni
Non alcoholic bitter and vermouth, non alcoholic gin & orange peel.
Franka Spritz
Non alcoholic spritz from Franka in Skåne.
Öppettider

Mån-Tor 15-23
Fre-Lör 15-00